lauantai 1. tammikuuta 2011

Pullapäivä

Uusi vuosi vaihtui erittäin mukavasti ja maha täynnä hyvää ruokaa. Tekemäni maa-artisokkakeitto oli oikein onnistunutta, samoin ruotsalaisen isäntämme hitaasti matalassa lämmössä kypsytelty naudanfile, sekä norjalais-ruotsalaisen pariskunnan ihanasti valuva suklaafondant mielenkiintoisella, mutta maistuvalla kurpitsakompotilla höystettynä. 

minä ja party baby
Naapurusto oli laittanut raketteihin törkeän paljon rahaa, joten saimme nauttia vapaamatkustajina varsin näyttävästä tulituksesta. Oli muuten molemmat pojatkin vielä vuoden vaihtuessa hereillä. Ja ymmärsivät sitten aamulla vastaavasti nukkua hieman pidempään. Hyvä pojat!

Tänään tämä ehtoisa emäntä päätti rikkoa päätöstään jättää pullien leipomisen ammattilaisten hommiksi. No kun oli hiivapaketti menossa just vanhaksi...
tää olis nyt niinku pullantuoksuinen äiti2 kommenttia:

  1. No tätä menoa sulta tulee ihan kohta se virkkauspäivityskin =D

    VastaaPoista
  2. Katsotaan Miikan kanssa näitä kuvia, tunnisti kesäkuvista mm sen kelt. mopon. Ja pullanleipomisesta totes, että nyt Heidi syö tikuilla. Ok, N8:n näyttö ei kauheen isona kuvia näytä. Terveiset M:lta J:lle: meillä on uusi kaappi leikkihuoneessa ja vähän sotkuinen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.