No jopas, päivitystiheyshän on ihan huima! Alkuhuumaa...
Vuosi on alkanut varsin maltillisilla pakkaslukemilla, joten ollaankin ulkoiltu runsaasti viikonlopun aikana. Juho sai ensimmäiset "suksensa" ja niitähän piti tietenkin testata. (auto kävi tänään pesulla)
Juho esittelee myös vaihtoehtoisia keinumismuotoja. Oikeasti taisi vaan mennä hermot, kun keinu heilahti aina pois pepun alta.
Legoista valmistui legokeittiössä ruokaa. Ja oikeassa keittiössä syötiin raclettea. Jälkkäriksi liekitettiin banaaneja jäätelön seuraksi. Ja tajusin vasta jälkikäteen, että liekityksestä olis saattanut saada melko näyttävää kuvamateriaalia... Ehkä mä vähitellen muistan pitää kameran valmiudessa.
Laitanpa tähän vielä Glorian ruoka&viini -lehdestä napatun ja hyväksi todetun marinadi-reseptinkin jakoon. Liha racletteen oli siis marinoitu tässä.
Teriyakimarinadi naudanlihalle
2 valkosipulinkynttä
1 dl teriyakikastiketta
1 rkl miriniä tai valkoviinietikkaa
1 tl mustapippuria
Simppeliä, mutta maistuvaa :)
Reipasta viikon alkua!
Haha, nära att vi tänkte ta raclette på nyttår. Anders fick det i 30årspresent för snart 6 år sedan och det står fortsatt oanvänt!!!!
VastaaPoistatää on kyl kiva tää ploki! Ihana kattella ja lueskella teittin arjesta, niinkuin olis taas lähempänä! Tosi hieno legokeittiö - teikä on sittenkin saanu mielikuvituksen käyntiin rakennuspuuhissa :)
VastaaPoistaMahetsu toi legokeittiö! Noi ruokailuvälineet ja astia lienee jotain muuta sarjaa eikö vaan? Täytyy jossain vaiheessa viritellä Saimallekin tollanen keittiö. Ja mainio blogi. Jään seuraamaan. :) Oma bloggailu kuihtui muutama vuosi sitten vaikka oli siihen asti tosi aktiivista. Noh, jossa tässä vielä jonain päivänä.
VastaaPoista