maanantai 28. helmikuuta 2011

Pikalounas

Usein tuskaillaan, kun ei ehditä valmistaa kunnollista ruokaa. Pöh, sanon minä. Ei itse tehdyn ruuan tarvitse aina olla mitään kovin ihmeellistä ja aikaavievää. Muutamalla hyvällä raaka-aineella saa tehtyä ihan oikeaa ruokaa tarvittaessa hyvinkin nopeasti. En oikeastaan ollenkaan kuvitellut kirjoittavani tämän päiväisestä vauhdissa kehitellystä lounaastani, mutta kun tajusin, että ruoka valmistui alle 10 minuutissa ja maistui sekä jopa näyttikin hyvältä niin tännehän se sitten päätyi. Muistuttamaan muitakin, että pikaruokaa saa tehtyä ilman mikroa ja eineksiäkin :)
Lautaselle päätyi pala pannulla paistettua lohta, kuskusia, turkkilaista jogurttia, korianteria ja papuja. Ei todellakaan mitään ihmeellistä, mutta silti oikein hyvää. Korianteri jakaa vahvasti mielipiteitä, mutta minulle se kyllä maistuu. Pavut löytyivät pakastimesta. Tuoreet olisivat toki parempia ja niiden keittämiseen saa varata ehkä hieman enemmän aikaa. Lohesta tuli ehkä vähän liiankin rapsakka pinnaltaan, koska päätin ruokarauhan turvatakseni ruokkia pienimmän pojan paistamisen ohessa.

Loppuun vielä kuva Juhon ja Tomin lumihommista eiliseltä. Lumitöitä on kyllä jouduttu saatu tehdä ihan riittävästi tänä talvena. Jokohan lumentulo vähitellen riittäisi ja maaliskuu toisi kevään tullessaan..?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.