perjantai 4. maaliskuuta 2011

Naamiaiset

Koko viikko on mennyt vähän matalalla profiililla, koska Lasse on ollut flunssassa ja tukkoisen nenän vuoksi nukkunut hieman kehnosti. Lisäksi vielä Tomi sattui olemaan 3 päivää työmatkalla, joten ylimääräistä energiaa tässä äidissä ei juuri ole ollut. Onneksi meille on sattunut (terveinä ollessaan) suht hyvin nukkuvat lapset, sillä minä olen jo muutaman huonommin nukutun yön jälkeen aika zombie.

Tänään Juholla on päiväkodissa naamiaiset tai karnevaalit, kuten niitä täällä kutsutaan. Juho ilmoitti haluavansa olla palomies, mutta kaupoista en valmiina löytänyt kuin jotain kokomuovisia kammotuksia, enkä valitettavasti omaa minkäänlaisia kädentaitoja (enkä mielikuvitusta) tehdä pukua itse. Yhdestä lelukaupasta löysin kuitenkin kivan lohikäärmeviitan ja sen sitten hankin toivoen, että myös Juho kelpuuttaa asun. Ja kelpasihan se, onneksi! Viitta vaikuttii olevan sen verran laadukas, että luulisin sen kestävän leikeissä mukana pidempäänkin. Suurin osa kauppojen valmispuvuista oli meinaan aika laaduttomia keinokuituhärpäkkeitä.

Aamulla tuli taas sen verran kiire, etten ehtinyt kotona edes kuvaa nappaamaan pienestä lohikäärmeestä. Pari kuvaa sain sentään päiväkodissa otettua. Juho taisi olla vähän hämmennyksissä kaikista pikkuprinsessoista, nalle puheista ja hämähäkkimiehistä, kun on naama noin vakavana.Leppoisaa viikonloppua!

3 kommenttia:

  1. Sopo Sopo Sopo! Ihana poika, herranjestas!

    VastaaPoista
  2. Aivan lutunen tossa lohikäärmepuvussa!!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.