sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Liukasta laskiaista

Olimme tänään Suomi-seuran lastenkerholaisten kanssa viettämässä laskiaissunnuntaita Oslon Skullerudissa. Ja aivan mahtavassa kelissä saatiinkin laskea mäkeä ja syödä hernekeittoa ja laskiaispullia! Juho nautti pulkkailusta sekä toisten lasten seurasta ja Lassekin viihtyi, tosin suurimman ajan joko vaunuissa tai kantorepussa nukkuen. Oikein onnistunut ulkoilupäivä siis!

Elämäni ensimmäinen itse tehty hernekeitto. Ja oli muuten hyvää!

Yksi meistä on kuvassa unten mailla

Kyllä meistä puolet sitä mäkeäkin laski, vaikkei kuvamateriaalia aiheesta olekaan. Tosin eväiden syöminenhän oli vähintään yhtä tärkeä osa retkeä :)

Näissä tunnelmissa kohti uutta viikkoa, jota saamme viettää torstaihin saakka visiitille Suomesta lastensa kanssa saapuvan ystäväni seurassa. Toivottavasti säät ovat yhtä suosiolliset kuin tänään, jotta nähdään Holmenkollenilla muutakin kuin tv:stä tuttua sumua.

3 kommenttia:

 1. Heh hee :) Upeita kuvia. Onneksi mä en sentään taustalla pyllistä, kun se olisi ehkä vähintään latistanut mun uusimman blogipostauksen, josta löytyy sullekin "The Gorgeous Blogger"-tunnustus kysymyksineen. En toki pahastu, jos et jaksa/halua näihin kiertäviin kysymyksiin vastailla.

  VastaaPoista
 2. Mekin olimme jonkin verran lapsikerhon toiminnassa mukana Oslossa asuessa yli kymmenen vuotta sitten. Lapsille se oli tarkeaa siina muuttovaiheessa, kun kieli ei oikein viela ollut hallinnassa ja oli mukavaa paasta puhumaan suomea muittenkin lasten kanssa.

  Mukavia aurinkoisen laskiaispaivan kuvia!

  VastaaPoista
 3. Juholle suomalaiset leikkikaverit ovat tosi tärkeitä ja kyllä äitikin nauttii muiden suomalaisäitien seurasta :) Oslon seudulla meitä suomalaisia onkin ihan mukavasti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.