perjantai 6. tammikuuta 2012

Villaa ylle

Norjaksi tietenkin pitäisi olla ull, mutta se nyt vaan ei toimi yhtä hyvin otsikossa, joten olkoon tuolla toisella skandinaavisella kielellä tällä kertaa.

Havaitsin tuossa taannoin, että olin hankkinut pojille vaikka kuinka paljon ihania villavaatteita, mutta omassa vaatekaapissani oli selvästi ainakin villakerraston mentävä aukko. En tiedä, onko Suomessakin tässä parin vuoden aikana villavaatteiden tarjonta kasvanut, mutta Norjassa tarjonta on kyllä tältä osin vähintäänkin kattava. Ja minä olen aivan haltioissani! Keksin helposti tarpeita vaatekappaleille, jossa lukee 100% ull. Eilen sitten hankin itselleni villaisen alusasun ja paita on mielestäni sen verran nätti, että se päällä kehtaa näyttäytyä vaikka ulkolenkin jälkeen kahvilassa (tai jos joskus pääsisi vaikka laskettelemaan niin rinneravintolassa). Itselleni ei ainakaan ihan välittömästi tule tästä mielleyhtymää takavuosien kalsaripaitoihin :)

Hah, alusvaatekuva!

Paita on merkkiä Moods of Norway, jonka tavaramerkki on tuo paidan rinnuksessakin oleva traktori. Muutenkin heidän vaatteensa ovat melko humoristisia. Vai mitä sanotte tästä paidan niskaosasta?

Ja ei, en ole vaihtamassa kansalaisuuttani, mutta ei se estänyt hankkimasta tätä. Voisihan tuohon tietenkin kirjailla sanan "not". Heh. Etenkin kun nuo kirjontahommat on just mun erityisalaani. Toinen heh.


Alla vielä yksi vanhempi kuva pojista uusissa villavetimissään. Paidat ja sukat löytyi Polarn O. Pyretistä ja villahousut ja kypärämyssyt (eli Finlandshette på norsk) norjalaisesta Nøstebarnista. Jopa noissa Juhon Hestra-hanskoissa on villavuori. 

Ull er gull!

Tämä ei (valitettavasti) ollut maksettu mainos, vaikka sisälsikin huomattavan määrän tuotemerkkejä :) Ja hei, onko nyt luotava uusi kategoria tunnisteisiin eli vaatteet? Hämmentävää.

Lämpöistä loppiaista (jota täällä ei vietetä) ja viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Villa on ihan parasta. olen ihan hurahtanut:) Varsinkin vauvalla on jo aika kattavat varastot villavaatteita. Itsellani ei niinkaan.. tuollaisen paidan voisin hankkia kuin sinulla. Noi Mood of Norwayn vaatteet ovat ihania.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.