sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Terveisiä laivaltaTänään Oslon satamassa järjestettiin Havnelangs-tapahtuma, jossa satama- ja ranta-alueen eri toimijat esittäytyivät omissa pisteissään. Oikein mielenkiintoinen tapahtuma, vaikka emme ehtineet (ja jaksaneet) käydä läpi kuin ihan muutaman kohteen. Pääkohteenamme oli Tanskanlaiva, jonne pääsi sisälle aistimaan risteilytunnelmaa :) Täytyy kyllä myöntää, että kovin paljon tuohon ohjelmapuoleen ei laivassa ollut panostettu, mutta ihan hauska siellä silti oli käydä ja katsella kannelta Osloa hieman tavanomaisesta poikkeavasta vinkkelistä.Tämä purjealus oli tullut ymmärtääkseni Murmanskista saakka, eikä ilmeisesti liittynyt kyseiseen tapahtumaan millään tavoin. Kunhan nyt oli kiinnittyneenä sopivasti muiden tapahtumapisteiden tuntumaan.

Pelastusvene oopperatalo taustanaan


Veteraanipaloautotkaan eivät ehkä suoranaisesti liity satamatoimintoihin, mutta kyllähän ne toki pikkupoikia kiinnostavat. Tuo oopperatalon lähiympäristö on vielä kovin rumannäköistä lukuisine rakennustyömaineen, mutta parin vuoden päästä näyttää varmasti jo paljon paremmalta. Moottoritie, ja enin liikenne sen myötä, on sentään jo saatu tunneliin, joka kulkee meren alla.

Alkuviikko meneekin kaikenlaisia pikkuasioita hoidellessa sekä pakatessa, sillä aikaisin torstaina lähden poikien kanssa kohti Suomea. Jos siis torstaista lähtien kelit Suomessa ovat aivan surkeat niin tiedätte, ketä syyttää :) 

3 kommenttia:

  1. Onnea, voitit liput Taste of Helsinkiin! Käy kurkkaamassa toimintaohjeet Kulinaarimurulasta.

    VastaaPoista
  2. Hei jei! Tervetuloa! Kaivan pipot takaisin esiin :) Ja se perinteinen kysymys: ootteko täällä päin milloin? Olis niiiin kiva nähdä, pian ja paljon :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.