lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kevätsää lämmittää

...ainakin jos pelkästään lämpömittaria katsoo. Tänään taisi elohopea kivuta yli +10 asteen, mutta navakka tuuli piti huolen, ettei ihan vielä kannata luopua talvitakista ja villahuivista. Tuulensuojassa oli  auringon lämmittäessä kyllä jo ihanan keväistä.


Juho oli isin kanssa lasten Beatles-konsertissa Oslon konserttitalossa ja treffattiin sitten koko porukalla konsertin jälkeen aurinkoisella, mutta tuulisella Aker Bryggellä. Kiinalaista ruokaa teki kovasti mieli, joten suuntasimme Tjuvholmenin puolella sijaitsevaan Mr. Bayhin. Lähtökohdat ruokailun onnistumiselle eivät olleet kovin kaksiset: Lasse heräsi hieman kesken päiväuniltaan, Juho ilmoitti heti sisään astuttuamme olevansa tosi nälkäinen ja hieman tympeän oloinen tarjoilijatar kertoi, ettei heillä ole lastentuoleja. Ja kaiken lisäksi äiti oli unohtanut ottaa Lasselle mukaan nokkamukin ja ruokalapun. Greit.

Ennakkoasetelmista huolimatta pahimmilta katastrofeilta vältyttiin ja kaikki sujui oikeastaan vallan mallikkaasti. Siitäkin huolimatta, ettei tarjoilu todellakaan ollut kovin nopeaa. Lasse pysyi melko hyvin isolla tuolillaan ja mätti tikkukanaansa (=kana satay) hyvällä ruokahalulla. Ruoka oli muutenkin oikein hyvää ja maistui koko porukalle, mutta tuo syöttötuolin puute on sen verran iso asia koko perheen viihtymisen ja ruokailun sujuvuuden kannalta, että uusintavisiittiä ei ehkä ihan lähiaikoina ole odotettavissa. Mahtoiko sitten olla jonkinlainen statement tältä ravintolalta tuo syöttötuolittomuus, mutta oli siellä toisaalta pari muutakin lapsiperhettä syömässä samaan aikaan meidän kanssamme.

Huomenna suuntaamme mahdollisesti Holmenkollenin kisakatsomoon, mikäli sää ja fiilis osuvat kohdilleen :)

Leppoisaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.