sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Mitäs tänne kuuluu?

Kun ei mitään erityisen kummallista kuulu, niin ei ole tullut tännekään mitään päiviteltyä. Täällä vietetään kliseisesti ihan normipäiviä :) Molemmat pojat viihtyvät oikein hyvin päiväkodissa, äiti opiskelee ja hoitaa arjen pyöritystä ja isikin nauttii uuden työnsä haasteista. Kotona sisätiloissa jatkuu yhä pienimuotoinen remppa ja uusia remonttikohtia keksitään lisää sitä mukaa kuin edelliset hommat valmistuvat. Ikuisuusprojekti...

Loppuviikosta Varsinais-Suomeenkin tuli talvi. Yön aikana maa sai ihan kunnon lumipeitteen ja Juho totesikin heti herättyään, että nyt on talvi. Ja seuraava kysymys oli, että onko nyt joulu. Äidinkin olisi kannattanut uskoa, että talvi tuli rytinällä, eikä testata polkupyörän olemattomia talviajo-ominaisuuksia päiväkotireissulla. Onneksi vain äiti sai mustelmia liukastelun seurauksena.

Lassen 2-vuotissynttäreitä on juhlittu pariinkin otteeseen. Oikeana synttäripäivänä olimme mummulassa juhlimassa ja varsinaisia synttäreitä vietettiin tänä viikonloppuna kotioloissa. Rekka, traktori ja muut ajoneuvot olivat mieluisia lahjoja. Lasse sai myös oman mopon, joten enää ei tarvitse taistella isoveljen kanssa kulkuneuvosta. Aikamoista rallia veljekset sitten mopoillaan kyllä ajelivatkin ympäri taloa.
Pulkat kaiveltiin esille heti, kun nurmikko peittyi lumeen. Pulkkailun jälkeen virittelimme nuotion takapihalle ja grillasimme tikun nokassa makkarat. Nuotion äärellä istuskellessa olisi voinut kuvitella olevansa metsän keskellä kauempanakin asutuksesta, kun tikka lennähti lähipuuhun hakkaamaan, pikkulinnut rapistelivat männynrungoilla ja oravakin hyppeli puiden oksilla. Ihan kelpo makkaranpaistoretki tämäkin.1 kommentti:

  1. Lasselle myöhästyneet onnittelut! Ai että kun on aika hujahtanut ja poika kasvanut.

    Mukava lukea täältä mitä teille kuuluu. Miten pojat ovat sopeutuneet Suomeen?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.