tiistai 28. elokuuta 2012

Hei sitten, Oslo!

Eilen Oslo tarjoili parastaan, kun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Jäi siis oikein hyvä maku suuhun lähes viimeisestä päivästä Norjassa. (No tänään on kyllä ollut taas harmaan sateinen päivä, jollaisia on ihan riittävästi ollut kesän aikana.)

Tässäpä luultavasti viimeiset kuvat tällä erää Norjasta. Tällaisena mielelläni Osloa tietenkin muistelenkin.

Eipä ole kunkunkaan kattoremppa vielä valmis.Aker bryggellä oli tällainen "kiikari" :)Raatihuoneen tuntumassa oli melko erikoinen ajoneuvo, joka ilmeisesti liittyi edellisen viikonlopun monikulttuurisiin Mela-festareihin.

Tomi on vielä valvomassa, että muuttomiehet saavat kaikki tavaramme mahtumaan muuttokuormaan ja minä ihmettelen täällä Oslon evakkoasunnossa, että missähän mahtaa viipyä pizzakuskimme. Huomenna jätämme jäähyväiset Norjalle ja lennämme Suomeen. Jännää! (Mutta aika raskasta.)

9 kommenttia:

 1. Hyvää kotimatkaa Suomeen! Paluumuuttajien sopeutumisesta olisi mielenkiintoista kuulla :)

  VastaaPoista
 2. Oi ihana Oslo. Ai linnaan rempataan? Hyvææ kotimatkaa. Hyva kun olet kirjoitellut blogia niin voitte palata tanne katsomaan kuvia sitten kun ikava yllattaa. Hjemme er hjemme!

  VastaaPoista
 3. Hyvää matkaa Suomeen ja kotiin siellä! Kiitos kaikista Norja-päivityksistä täällä ja mielellään kuulisin minäkin paluusta Suomeen ja elämän aloittamisesta taas siellä :).

  VastaaPoista
 4. Ihanaa löytää Suomalais/Norjalais blogi. Itse muutin mieheni perässä Osloon noin vuosi sitten. Miten kauan sitten olet muuttanut Norjaan? Ja otetko löytänyt jo paljon Suomalaisia tuttuja?

  VastaaPoista
 5. Muutimme koko perhe Norjaan noin kolme vuotta sitten ja nyt tosiaan pari päivää sitten muutimme takaisin Suomeen. Oslon seudulla on tosi paljon suomalaisia ja minunkin ystäväpiirini koostui lähes yksinomaan suomalaisista. Lapsillakin oli sitten leikkiseuraa omalla kielellään.

  VastaaPoista
 6. Ihana kuulla...mistä "löysitte" Suomalaisia=)?

  VastaaPoista
 7. Ihana kuulla...mistä "löysitte" Suomalaisia=)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunsin jo etukäteen muutaman tutun tutun, mutta etenkin Suomi-Seuran lastenkerhosta löytyi paljon samassa tilanteessa olevia äitikavereita :) Suomi-Seuralla on myös muuta toimintaa: http://suomiseura.org/

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.