perjantai 7. lokakuuta 2011

Maatilan eläimiä kaupungissa

Aurinkoisen syyspäivän kunniaksi teimme poikien kanssa retken kotieläintilalle Oslon Ekebergiin. Samaisessa paikassa kävimme jo heinäkuun lopussa, mutta eläimiähän nyt on aina kiva nähdä uudelleenkin. Kotieläinpihalla pääsee kävelemään eläinten sekaan ja kaikki eläimet ovatkin hyvin kesyjä ja kilttejä. Riikinkukko ja minipossu tosin olivat ehkä liiankin rohkeita ja meinasivat viedä eväät käsistämme.

Alkuun Juhoa hieman jännitti ainakin se minipossu, mutta uteliaisuus kuitenkin voitti ja pian olimmekin jo kanien kanssa samassa häkissä.

Mitähän tässä jutellaan vuohipukille?


Tämä oli se hieman jännittävä minipossu, joka tosin otti välillä myös aika lunkisti. Kuvaajakin pääsi mukaan kuvaan :)

Tämä oli kyllä varmasti pienin koskaan näkemäni hevonen. Tai siis poni. Ilmeisesti shetlanninponin varsa. Juho asiantuntevasti esitteli norjalaiselle tädille norjaksi myös tämän vauvaponin äidin ja isän. On kyllä tosi hauska kuulla, kun Juho puhuu norjaa ja uskaltaa tosiaan jutella sitä jo vieraillekin.

Juho halusi myös ratsaille, joten täytyihän sitä sitten testata. Eikä kuulemma edes yhtään pelottanut.

Leppoisaa viikonloppua!2 kommenttia:

  1. Tuolla Ekebergissa me kaytettiin aina paivakodin lapsia elaimia ihmettelemassa, kun olin toissa Oslossa. Mukava paikka minusta.

    VastaaPoista
  2. On tosiaan mukava paikka ja sopii hyvin päiväretkikohteeksi, koska vieressä on myös kaksi leikkipaikkaa, kävelyreittejä ja kahvila-ravintola. Bogstad Gårdissakin olemme käyneet, mutta Ekebergissä pääsee kyllä lähimmäksi eläimiä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.