perjantai 3. kesäkuuta 2011

Kesä!

No vihdoinkin tarkenee! Kesäisen kelin ja vapaapäivän (helatorstai) kunniaksi teimme eilen pienen kävelyretken Fornebussa, jossa Oslon lentokenttä aiemmin sijaitsi. Alueella on myös mm. Telenor Arena, jossa Euroviisut järjestettiin viime vuonna. Ja kaiken lisäksi alueella on paljon kävelyreittejä, luonnonsuojelualue sekä paljon rantaa. Fornebu on osittain rakentamatonta ja muutaman autoajelukerran perusteella meille on muodostunut koko alueesta ehkä hieman ankea kuva. Olimmekin aika yllättyneitä, kun löysimme kaunista maalaismaisemaa ja hiekkarantoja retkellämme.

Näkymä lintutornista Storøyan suuntaan. Horisontissa siintää Kolsås. Se on vuori, joka näkyy monessa muussakin kotikunnastamme ottamassani kuvassa. Lintutorni on muuten norjaksi varsin lystikäs fugletittertårn :)


Bongattiin tuttuja tornista käsinEvästauko Storøyan uimarannan tuntumassa

Tänään Juhon päiväkodissa oli toiminnansuunnittelupäivä ja päiväkoti oli kiinni. Nautiskelimme poikien kanssa auringosta ja lämmöstä ihan vaan omalla kotipihalla ja katoimme puutarhaan piknikin. Lassella riitti ihmettelemistä nurmikossa, jota piti vähän maistellakin aina, kun äidin silmä vältti.


Piknik puiden varjossa 


Maissin grillaus onnistui sentään äidiltäkin

Nam nam

Aurinkoista viikonloppua!


3 kommenttia:

 1. Høh, løysin blogisi vasta nyt! No parempi myøhaan kuin ei silloinkaan:)
  Ihanan kesaista siella etelassa. Itse kirjoittelen ihan pohj.Norjasta.
  Luin/selasin blogisi lapi, mutta en løytanyt asuinpaikkaanne jos sita edes taalla ilmoitetaan. Mutta tutun nakøisia maisemia monessa kuvassa. Itse asuimme aikoinamme Sandvikassa. Jaan seuraamaan blogiasi. T:Kalamuija
  ps. tuossa blogin alussa pitæisi varoittaa, etta se sisaltaa paljon ruokapostauksia:) Arvaa antaisinko mita vaan jos saisin kaalikaaryleita/raparperikiisselia jne.!!!

  VastaaPoista
 2. Hei, kiva kun löysit tänne! Itsekin olen välillä käynyt kurkkimassa blogissasi, mutta olen valitettavan laiska kommentoimaan. Ehkäpä jatkossa ryhdistäydyn :) Tuttuja maisemia varmastikin kuvissani on, sillä asumme Bekkestuassa.
  Toiset esittelee blogeissaan tekemiään käsitöitä, minä ruokaa, sattuneesta syystä :)

  VastaaPoista
 3. NO ihmekkøs oli tuttuja maisemia:) Ja arvaa kuka teki raparperikiisselia yks paiva:) ps. nauttikaa Suomen Turusta. Makin olen asunut siella 8v lapsuudessani ja tykkaan Turusta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.